Yves Rocher Cream Shampoo Review – Probeer Non-Foaming Shampoo en je haar Dat Passeert anderen!

In de afgelopen jaren zijn er veel toonaangevende merken op de haarmarkt die shampoo aanbieden met een lange lijst met chemische ingrediënten. Met de introductie van Yves Rocher Cream Shampoo, een non-foaming shampoo, hebben mensen het geluk een natuurlijke oplossing te hebben voor hun haarbehoeften. In deze Yves Rocher Cream Shampoo Review zal ik uitleggen hoe deze shampoo precies werkt en of het de juiste shampoo is voor jou.

Deze non-foaming shampoo heeft geen chemische ingrediënten, zoals PARABENEN en SLS, dus het is veilig te gebruiken op alle haartypen – zelfs als je een kleurbehandeling of permanent hebt gedaan. Het is ook ideaal voor zeer gevoelige of droge hoofdhuid en bevat geen lasthoudende ingrediënten. De shampoo is verrijkt met natuurlijke oliën zoals olijfolie, abrikozenpitolie, jojobapitolie en kokosolie, wat het haar gezonder maakt en het schoonmaakproces verbetert.

Hoe werkt het dan precies? Yves Rocher Cream Shampoo is een vrij dun product, waardoor het makkelijker op te brengen is op zowel de haarradices als de punten. Na het aanbrengen wordt het aanbevolen om eerst het haar enige tijd te laten weken en daarna goed te borstelen, voor het ontstaan van een mooi schuim. Terwijl je borstelt, kan je het haar nat maken, waardoor je een zacht schuim creëert. Als je het schuim dan goed verdeelt door de lengtes, zul je zien dat het resterende vuil dat in het haar zat, Je kan het vervolgens gemakkelijk spoelen met lauw water. Na het spoelen zal het haar schoon en zacht aanvoelen.

Daarnaast is het product geurloos, wat ideaal is voor mensen met een gevoelige geur. Het draagt ook bij aan het verbeteren van de haarstructuur, waardoor verschillende haarstijlen gemakkelijker te handhaven zijn. In het geval van dik haar, behoudt de shampoo de veerkracht van het haar, waardoor het moeilijker is voor de haaromloop te knopen. Bovendien, zelfs als je föhnt na het wassen, zorgt deze shampoo ervoor dat het haar niet uitdroogt.

Lijst met ingrediënten

Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose,lauryl Alcohol, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Magnesium Laureth Sulfate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Olive Oil, Apricot Kernel Oil, Jojoba Seed Oil, Coconut Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Wheat Protein.

Voordelen van Yves Rocher Cream Shampoo

 • Bevat geen lasthoudende stoffen.

 • Verbetert de haarstructuur.

 • Geschikt voor kleurbehandeld haar.

 • Zorgt voor een zacht schuim.

 • Verbetert het uiterlijk van het haar.

 • Geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid.

 • Bevat natuurlijke oliën.

 • Geschikt voor alle haartypen.

Nadelen van Yves Rocher Cream Shampoo

 • Kan lastig te verwijderen, omdat het geen schuim maakt.

 • Kan een beetje dikker zijn dan andere niet-nelshampoos.

 • Kan leiden tot een droge, schilferige hoofdhuid.

 • Kan een beetje duur zijn.

Yves Rocher Cream Shampoo is een goede optie voor mensen die een natuurlijke shampoo zoeken die doeltreffend is en gezond voor het haar is. Het is vrij dun en wordt makkelijk aangebracht op de haarwortels. Na het aanbrengen wordt het aanbevolen om het haar wat tijd te laten weken, waarna je het gemakkelijk kunt spoelen met lauw water. De shampoo bevat natuurlijke oliën die het haar gezonder maken en het schoonmaakproces verbeteren. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het feit dat het moeilijker te verwijderen is omdat het geen schuim maakt, maakt de lijst met voordelen het een goede shampoo met veel voordelen voor veel verschillende haartypen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een natuurlijke oplossing voor je haarbehandeling, dan is Yves Rocher Cream Shampoo een goede optie. Het bevat geen lasthoudende stoffen en is geschikt voor alle haartypen. Het verbetert de haarstructuur en bevat ook natuurlijke oliën die het haar gezonder maken. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals het feit dat het moeilijker te verwijderen is omdat het geen schuim maakt, betekent dit niet dat Yves Rocher Cream Shampoo niet een goede optie is voor je haarverzorging.