Trendy Haarkleuringstechnieken voor 2023

Hoewel haarkleuren al lang een favoriete manier is om je uiterlijk te veranderen, hebben haarkleurtechnieken in de jaren dat ze bestaan, een groot veranderingsproces ondergaan. Wat er 10 jaar geleden trendy was, is misschien niet meer actueel voor de meeste fans van kleurtechnieken. Daarom hebben we de komende trends verzameld om je te helpen de juiste stijl te kiezen uit het grote aanbod dat je naar 2023 brengt. Hier is wat er binnenkort trendy is op het gebied van haarkleuringstechnieken.

Ombre

Ombre haarkleuring heeft een aantal jaren domineren het kleurenlandschap. Het indelen van het haar in verschillende kleuren is een ongelooflijk stijlvolle manier om diepte en dimensie aan het haar toe te voegen. Er zijn veel verschillende nuances waaruit u kunt kiezen, dus er is voor iedereen wat wils. In 2023 worden de meest populaire kleuren hybride kleuren zoals een roze en paarse ombre kleur. Ombre zal het grote podium blijven beheersen met zijn optimale balans tussen subtil en opvallend.

Kleurenblokken

In het geval van kleurblokken, hoe gekker, hoe beter! Schokkerige, levendige kleuren zoals geel, groen, rood, roze en zelfs paars zorgen voor een enorme verandering. Of u nu gaat voor een typische verschijning spreidde de kleuren, of gewoon af en toe visuele blokken plaatsen, er is geen beperking wat betreft kleurmogelijkheden. Dit Kenmerken van dit stijl heeft het een grote hoeveelheid volgers gemaakt. In 2023 worden helderder kleuren als blauw, turkoois en paars hebben suggesties dat deze techniek geweldig zal blijven in de nabije toekomst.

Neon

Color Block-kleuringen zijn echte showstoppers, maar als je er echt van houdt om op te vallen, kom dan wat dichter naar de spectrumbalk met neon kleuringen. Fluorescerende fluorescerende kleuren als geel, oranje, groen, roze en paars en een zwembroek zijn geen rare verschijning meer. Deze kleuren zijn een innovatuieve manier om je stemming en stijl uit te drukken. Neon haarkleuringen blijven de mode in 2023. Neons kunnen ook worden gemengd met andere technieken, zoals stroken, om je look echt op te vrolijken.

Strand

Nog een kleurtechniek die in 2023 trendy wordt, is de trend van de stranden om het haar een warme, door de zon verzadigde kleur te geven. Deze techniek is het beste om toe te passen op lichtere kleuren (met uitzondering van lichte as- of grijze kleurnuances) om een ​​vette, warme gloed te creëren. Vaak worden verschillende schakaalachtige tinten gebruikt om het haar te kleuren, van platinablond, honingblond en karamelbruin tot kaneelrood. Het zal vooral populair blijven bij diegenen met normaal tot licht golvend of recht haar, omdat het je het zomerse gevoel geeft dat je ervan houdt.

Schattige krullen

Nog een klassieke techniek die steeds populairder wordt, is de krullekleur. Met de komst van deze techniek kunnen vrouwen heerlijke krullen krijgen zonder te veel poespas, schade of kleurmixen. Met krullen kleuringen kunt u een verbluffende look creëren met verschillende nuances die uw krullen opvrolijken. U kunt genieten van verschillende kleurmixen: honingbruin, aardbeienkoper, licht asblond, gouden blond, eccetera. Omdat deze techniek gemakkelijk aan te passen is om mensen met verschillende kapsels en gezichtsvormen tegemoet te komen. De krullekleuring zal in 2023 een van de meest populaire technieken worden.

Stretch kleur

De techniek van kleur uitrekken is de perfecte manier om een ​​dynamische haarlook te creëren. Met deze techniek kunt u een overgang creëren van donkere naar lichte kleuren. U kunt allerlei verschillende kleuren combineren in de laatste techniek, zoals asachtig, honing, zilver, chocolade of verschillende pasteltinten. Hiermee kun je een lange, gladde stijl of een ultrakorte bob maken. Stretchkleur blijft ook populair in 2023 vanwege zijn geliefde stijl.

Roze en paarse tinten

Mocht je op zoek zijn naar een haarstijl die indruk maakt, laat bang zijn om te experimenteren. Pink en purple haarkleuringen zijn een nieuwe trend in 2023 en worden steeds populairder. Van een levendige paarse kleur die bijna uit je haar schijnt tot verliefde subtiele pastelroze tinten, deze techniek brengt je echt op een ​​andere dimensie. Deze kleuren zijn ideaal voor kortere kapsels, daarom is dit een geweldige optie voor degenen die hun haar willen verkorten zonder het kleurontwerp te verliezen.

Balayage

Balayage is een klassieke techniek die het liefst overwintert. In de haarkunst blijft het dezelfde naam en deze techniek zal niet verdwijnen, omdat het een van de meest veelzijdige technieken is. Balayage is niet alleen een stijlvolle maar ook een gezonde optie, omdat de kleur aan de uiteinden start, in plaats van heel de lengte te stoffen vegen. Deze kleurachtige techniek is ideaal voor een reeks lokale nuancen van blond, bruin, zwart of zelfs rood. U kunt dit met krullen, glanzend of recht haar combineren voor een natuurlijk sombre effect. Omdat het in 2023 geen bekend techniek zal verliezen.

Blokverwarming

Net als Color Block