Wenkbrauw Verzorging en Makeup In Één? Dit Is Wat Nanobrow Lamination Gel Garandeert

nanobrow lamination gel

Houd je ervan hoe je wenkbrauwen uitzien na de laminatie? Houd je er niet van wanneer de haartjes netjes geborsteld zijn en een perfecte boog vormen? Nanobrow Lamination Gel zal je helpen om de wenkbrauwen de hele dag vlekkeloos te laten uitzien. Het zal ze ook voeden! Lees verder om erachter te komen wat dit de ideale wenkbrauw versterker maakt!

Nanobrow Lamination Gel: wat het is en wat voor effect het creëert

Nanobrow’s Lamination Gel is een speciaal gekleurde gel die lijkt op mascara, maar heeft een kleinere en veel preciezere applicatie borstel. Met zo’n perfect, plastic hulpmiddel kan je iedere stijl die je maar wilt creëren! Nanobrow Lamination Gel is perfect voor het borstelen, vormen en kleuren van de wenkbrauwen. De fijne gel blijft lang zitten zonder klonteren. Je kan het solo gebruiken of als product om de wenkbrauwen mee vast te zetten na het aanbrengen van andere makeup: het zorgt voor een houvast en versterkt de wenkbrauwen, waarbij de kleur verdiept wordt en het zorgt voor meer volume. Je kan je wenkbrauwen makkelijk vormen – de gel zorgt ervoor dat ze natuurlijk en gepolijst blijven uitzien voor urenlang. Het is beschikbaar in drie kleuren en een doorzichtige versie voor fans van minimalisme in makeup.

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Waarom ga je van deze gel houden?

De perfecte kleurkeuze, extra conditionerende effecten tijdens het vormen van de wenkbrauwen en zorgvuldig gekozen onderdelen – dit is wat de Nanobrow Lamination Gel uniek maakt. Het is gemaakt met aandacht voor detail, het vangt je aandacht – je makeup routine wordt een stuk leuker. De elegante tube bevat een exceptionele formule: de gel is licht in gewicht, maar het zorgt voor de perfecte houvast, voegt kleur toe en zorgt niet voor klonten. Het zal zeker niet uitlopen. De milde formule verstekt de kleur van de wenkbrauwen.

Nanobrow Lamination Gel zal je wenkbrauwen gezond en sterk houden!

De wenkbrauwgel van Nanobrow zorgt niet alleen voor vlekkeloze makeup, maar zorgt ook goed voor de wenkbrauwhaartjes. Het is verrijkt met castor olie – ongetwijfeld de beste olie voor het voeden en versterken van de wenkbrauwharenl. Castor olie beschermt de wenkbrauwen tegen ongewenste externe omstandigheden – je kan je wenkbrauwen schadevrij houden terwijl jij je makeup opdoet.

wenkbrauwgel voor gelamineerde wenkbrauwen

Nanobrow – perfecte producten voor wenkbrauw makeup

Leer de producten van de Nanobrouw lijn kennen! Je kunt de gel solo gebruiken of combineer het met andere cosmetica van het merk. Wenkbrauw pommade, potlood of pen voor microblading effecten? Kies je favoriet of pak ze allemaal en gebruik ze naar jouw voorkeuren en stemming! Kleur, vorm en zet de wenkbrauwen vast met Nanobrow Lamination Gel. Bezoek www.nanobrow.nl en kies voor top kwaliteit. We houden van online shoppen! Houd jij er niet ook van?