TOP 6 – De best verkochte make-up borstels

Een goede borstel is de basis voor de perfecte make-up. Professionele visagisten bevestigen dat het belangrijkste in hun werk de tools zijn die ze gebruiken. Wat zijn de beste make-up borstels? Maar je verzameling compleet.

Goede make-up borstels moeten worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen die goed werken met de huid en make-up cosmetica. Als de oogschaduw te diep in de borstel zit en het aanbrengen op de huid lastig is, dan is het geen goede make-up borstel.

Maar niemand heeft gezegd dat een goed make-up borstel duur moet zijn. Niet altijd hebben de dure borstels de beste kwaliteit. We betalen vaak voor het logo of het uiterlijk. Onderstaande sets zijn suggesties van goed ontworpen borstels die geweldig zijn in make-up en gemakkelijk passen binnen jouw budget.

DIT ZIJN DE POPULAIRSTE MAKE-UP BORSTELS:

e.l.f Poederborstel – poeder, blush, bronzer

De poederborstel gemaakt met antibacteriële, synthetische Taklon (gemodificeerde polyestervezel). Zowel de haren als het handvat zijn volledig zwart. Dankzij de gebruikte materialen is de borstel hypoallergeen. De dichtheid en de juiste snit maken e.l.f Powder Brush een ideaal hulpmiddel voor de blush en bronzer en de poederafwerking voor elke make-up.

Real Techniques Powder Brush – poeder, blusher, bronzer

Een andere borstel die gemaakt is met Taklon, d.w.z. synthetisch varkenshaar dat in deze situatie twee kleuren heeft en een afgeronde haren. De stevige grip van Real Techniques Powder Brush maakt het heel gemakkelijk om het vast te houden, terwijl de zachte, pluizige en elastische haren zorgen voor een lichte en medium dekking. Het is de perfecte borstel voor poeder, blush of bronzer omdat het goed mengt en een natuurlijk effect geeft. Bedekt zacht het gezicht en ermee werken is heerlijk.

EcoTools Mattifying Finish Brush – poederborstel

Lichtere, meer ecologische versie van een standaard poederborstel. Het van licht hout gemaakte handvat werkt perfect met de lichte synthetische haren en heeft decoraties in de kleur hemelsblauw. EcoTools Mattifying Finish Brush is een geweldig idee voor mensen die net met make-up beginnen. Het zorgt voor een gladde afwerking en heeft een extra voordeel – verhoogt het matte huideffect.

Kashuk Tools Domed Multi-Purpose Brush – multifunctionele borstel

Deze ziet er onopvallend uit, maar is een goede bondgenoot voor elke vrouw. Waarom? Omdat het geschikt is voor gebruik met veel producten, zoals, oogschaduw, blush, concealer, etc. Ook al is het volgens de populaire mening het beste met een highlighter te gebruiken. Kashuk Tools Domed Multi-Purpose Brush heeft een lichte, korte en afgeronde borstelharen en een zwart handvat.

Pixie Cosmetics Flat Top Buffing Brush — foundation borstel

De beste haren voor foundation blijken te zijn gemaakt met nylon, dat is namelijk makkelijk te reinigen en absorbeert geen cosmetica. De Pixie Flat Top Buffing Brush is geschikt voor de gevoelige huid omdat deze geen irritaties veroorzaakt. Het spreidt de foundation perfect uit met verschillende texturen (gel, vloeistof, mineraal) zonder vlekken. Het effect dat met deze borstel wordt bereikt is zeer natuurlijk.