Mooi haar volgens Kardashians: Black Seed Oil van Kardashian Beauty

Vraag je je af wat de beste manier is om mooi haar te krijgen? En wil je ook de beste cosmetica gebruiken? Probeer Black Seed Oil Collection van Kardashian Beauty. Dit zijn: conditioner, haarmasker, haarnevel en haarserum. Je moet het gewoon eens proberen.

De conditioner uit de Black Seed Oil collectie heeft herstellende en hydraterende eigenschappen. Het wordt aanbevolen als haarverzorgingsproduct voor beschadigd en te droog haar. Deze cosmetica van Kardashian Beauty voedt, versterkt en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij het zijn de haarstrengen prachtig glanzend, gemakkelijk te kammen en te stylen. Hoe gebruik je Black Seed Oil conditioner? Breng het direct na het wassen van het haar aan op vochtig haar. Na enkele minuten uitspoelen met water. Dit product bevat vitamine A en E.

Hydration Mask by Kardashian Beauty brengt vocht in en herstelt beschadigde haren. Dankzij dit product wordt de styling veel gemakkelijker en sneller. Cosmetic bevat zwarte komijnzaadolie die verzorgende en glanzende eigenschappen heeft. Breng het haarmasker op de helft van de haarlengte aan. Was het na ongeveer 10 minuten af en laat het haar drogen. Vitaminen en andere natuurlijke ingredi├źnten zullen de haren diep herstellen.

Haarnevel Seed Oil In laten trekken met hittebescherming. Het beschermt het haar tegen de hoge temperaturen die worden geproduceerd door de apparaten die door kappers worden gebruikt. Het geeft het haar lichtheid, elasticiteit en gladheid. Spuit het haar met de nevel op de helft van de lengte; spoel het niet uit. Droogt het haar zoals je dat normaal doet. Dit product bevat zwarte zaadolie, jojoba-olie, keratine en vitamine A en E.

Serum by Kardashian Beauty, dankzij de zwarte zaadolie herstelt en versterkt het haar. Het voorkomt droogte, breuk en haaruitval, maar remt ook verouderingsprocessen. Serum Intensive Treatment is aan te brengen op schoon en nog vochtig haar. Je kunt het product ook in de haren inmasseren, een plastic kapje en een handdoek opdoen. Na ongeveer 30 minuten het haar zachtjes wassen met shampoo en vervolgens de conditioner aanbrengen.