Nanolash lash lift- en lamineer kit voor thuis – wat moet je erover weten?

nanolash lash lift kit

De behandeling om wimpers te liften en te lamineren wordt steeds populairder. Dit is niet meteen een verrassing. Het bereikte effect zorgt ervoor dat je het gebruik van een wimperkruller voor lange tijd kunt vergeten. Met Nanolash Lash Lift Kit kun je deze behandeling thuis uitvoeren. Dus wat is de moeite waard om erover te weten?

Nanolash Lash Lift Kit – tijd om je look te veranderen!

Nanolash – een merk dat bekend en geliefd is bij vrouwen wereldwijd. Het werd vooral bekend om zijn producten voor wimperverzorging en styling, die unaniem werden omschreven als premium producten. Daarom kan de Nanolash Lash Lift Kit worden omschreven als een revolutie in de beautywereld.

Het bestaat uit drie producten (10 zakjes van elk met een inhoud van 0,5 milliliter), die volgens de nummers elk op hun beurt op de wimpers worden aangebracht. Waarom vonden vrouwen deze set geweldig? Allereerst vanwege de natuurlijke en veilige formule. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke oliën die diep in de wimpers doordringen en hun structuur herstellen.

Daarnaast bevat de set andere accessoires waarmee je een complete wimper lift kunt uitvoeren. Inbegrepen zijn siliconen staafjes – 3 paar in 3 maten, lijm om ze te bevestigen en andere accessoires.

Nanolash Lash Lift Kit is een complete set waarmee je een effect zoals in een schoonheidssalon krijgt zonder dat je huis te verlaten.

Een eenvoudige lash lift thuis – hoe doe je dat?

De lamineer kit van Nanolash is zo ontworpen dat iedereen hem kan gebruiken. Het maakt niet uit of je ervaring hebt en een professionele wimperstyliste bent. Deze set is voor iedereen.

Je hoeft alleen maar de grootte van de staafjes te kiezen, je wimpers grondig schoon te maken en de bovenste wimpers van de onderste te scheiden. Daarna deed ik het volgende:

  • Breng Lift – stap 1 aan en houd het 7-10 minuten op de wimpers. Verwijder het daarna met een droge applicator;
  • Breng Fix – stap 2 aan en laat het ook 7-10 minuten inwerken;
  • Breng keratine boost – stap 3 aan en laat het even lang intrekken.

Nadat je het laatste product hebt verwijderd, hoef je alleen nog maar voorzichtig over de wimpers te wrijven en de siliconen staafjes eraf te halen. Het effect is onmiddellijk zichtbaar. Je zult merken dat je wimpers er langer, dikker en meer gekruld uitzien. Bovendien worden ze prachtig gehydrateerd en beschermd tegen beschadiging.

wimper lifting

Hoe lang blijven de resultaten van het wimpers liften en lamineren met de Nanolash kit zichtbaar?

Wimpers liften is geen behandeling die permanente resultaten geeft. Je moet onthouden dat het van tijd tot tijd herhaald moet worden om de wimpers er goed uit te laten zien. Als de behandeling wordt uitgevoerd volgens de instructies die bij de Nanolash kit worden geleverd, zouden de effecten ongeveer 8 weken moeten aanhouden.

De producent wijst er echter op dat veel afhangt van de oorspronkelijke staat van de wimpers. Hoe meer de wimpers beschadigd zijn, hoe langer het duurt om ze weer op te bouwen. Dit betekent dat het effect van de eerste keer lamineren ongeveer 4 weken kan aanhouden. De volgende behandelingen kunnen echter veel langer optimale resultaten geven.

wimper lifting set

Waarom zou je je wimpers thuis lamineren?

De lash lift en lamineer kit van Nanolash voor thuisgebruik is een professioneel product. Dit betekent dat je resultaten krijgt zoals in een schoonheidssalon zonder dat je naar een schoonheidsspecialiste hoeft te gaan.

Thuis je wimpers liften bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Met één Nanolash kit kun je wel 10 keer lamineren, wat zeker het grootste voordeel is. De behandeling is trouwens heel eenvoudig uit te voeren. Je hebt geen ervaring nodig om bevredigende resultaten te behalen.

Meteen na de behandeling krijgen de wimpers een tweede leven. Ze zullen er gekruld, langer en dikker uitzien , gehydrateerd en glanzend. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gebruik van een wimperkruller. Waarschijnlijk is dat helemaal niet nodig, net als meerder lagen mascara.

Give a Comment