Haarproducten waar jij en je haar van kunnen genieten.

Als je denkt dat een shampoo en een conditioner genoeg zijn om het haar volledig te verzorgen – dan heb je het mis. Jouw haar heeft een complex van vitaminen en ingrediënten nodig die zorgen voor vitaliteit, bescherming en herstel. Ook onze levensstijl bepaalt de manier waarop we ons haar verzorgen. We leven in een snelle wereld, dus we kunnen onszelf niet altijd trakteren op een uitgebreid schoonheidsritueel. Hoewel je weinig tijd hebt die aan haarverzorging kan worden besteed, moet je niet denken dat je er helemaal niet voor moet zorgen. Er zijn haarproducten die het haar in een mum van tijd verzorgen. Hier is een lijst met cosmetica waar je de volgende keer dat je gaat winkelen aan moet denken.

  1. Haarnevel. Een uitstekend product – lichtgewicht, delicaat en niet belastend. Je kunt het altijd gebruiken; doe het in je tas en gebruik het zo vaak als nodig is. Er zijn verschillende soorten haarnevels. Ze kunnen gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, kruiden, oliën of ze zijn tweefasig. Kies nevels die geschikt zijn voor jouw type haar.
  2. Droge shampoo. Het is ideaal als we ons haar er fris, vol en mooi uit willen laten zien, maar geen tijd hebben om te wassen. Het is een favoriet product van jonge moeders en vrouwen die altijd op reis zijn. Er zijn veel droge shampoos beschikbaar. Je moet de shampoo kiezen met extra componenten die het haar conditioneren. Droge shampoos van goede kwaliteit bevatten vitaminen, oliën, kruidenextracten (bijv. paardenstaart).
  3.  Haarolie. Dit is het enige product dat in staat is om direct een volledig herstel, vitaliteit en een mooie uitstraling te geven. Veel vrouwen gebruiken oliën voor het stylen of föhnen – om te beschermen tegen hitte. Ook beschermen oliën het haar tegen giftige stoffen en onzuiverheden. Wanneer je het op de haarpunten aanbrengt, werkt het als een serum voor beschadigde haarpunten.