Lief haar, …Van Nanoil met liefde (maak kennis met de iconische, genezende haarolie)

haarolie nanoil

Het haar is de kroon van de vrouwelijkheid. Gezond, lang en glanzend haar laat ons er stralend uitzien, of we nu een bescheiden pak, een neutrale spijkerbroek, een trainingspak of een op maat gemaakte jurk draagt. Het haar is als een eerbetoon aan de natuur van de vrouw. Daarom zijn we constant op zoek naar een haarproduct dat… gewoon perfect zal zijn, zoals we dat verdienen.

Voor de creatie, was er passie, kennis en begrip van de structuur en van de levenscyclus van het haar nodig. Op die manier is Nanoil gevormd tot – een haar olie voor mooi, genezen haar met een gestimuleerde haargroei. Vandaag is het bekend dat het geneesmiddel voor prachtig haar afkomstig moet zijn uit de natuur. Het geheim is om er het meeste van te maken.

Natuurlijke oliën  – waarom zijn ze onvervangbaar?

Ze komen van over de hele wereld, ze worden geperst uit zaden en noten van de meest waardevolle planten. Natuurlijke oliën zijn als de “beroemdheden” van de natuur. In hun ranglijst bezetten ze de VIP-kamer, omdat ze bestaan uit de beste verzorgingsingrediënten, mineralen, vitaminen, micro-elementen en plantenfytosterols (gewaardeerde voor hun antiverouderingseigenschappen). De oliën komen van de puurste, onvervuilde gebieden van de wereld. Elk van hen is verschillend en heeft unieke eigenschappen.

Haarolie – waarom is dit het beste?

Haarolie overtreft alle andere stoffen in de cosmetica. Vandaag is het al bekend dat cosmeticsche producten van laboratoria meer schade opleveren dan goede eigenschappen. Ondertussen is de olie sterk, en tegelijkertijd mild en natuurlijk, veelzijdig maar ook gericht op specifieke haarproblemen. Het werkt op het haaroppervlak en in de binnenste structuren van het haar. De deeltjes repareren de schade, terwijl ze je haar mooier maken.

Nanoil haarolie – wat is de effectiviteit?

Nanoil is een haarelixir dat niet is gemaakt van één, maar van meerdere oliën. Het is ook verrijkt met een intensieve schoonheidsstoffen en stoffen die de groei stimuleren. De kracht ligt in een vakkundige en doordachte combinatie van natuurlijke oliën en plantencomplexen. Op deze manier vullen de oliën elkaar aan met hun unieke eigenschappen, en bovendien zijn de deeltjes perfect gebalanceerd, waardoor ze aansluiten bij het type van je haar – de porositeit.

haarolie nanoil

Wat is de porositeit van je haar precies?

Nee, dit is niet een nieuw soort roos. Het is gewoon een bepaalde (heel belangrijke) indicator die aangeeft hoe je haar eruitziet, hoe het zich gedraagt tijdens behandelingen en wat het nodig heeft om het uiterlijk te herstellen. We kunnen drie typen haarporositeit onderscheiden: laag, gemiddeld en hoog. Als je dacht dat zo’n classificatie je helpt om de juiste cosmetica uit te kiezen voor de benodigdheden van jouw haar, dan heb je gelijk. In andere woorden, zowel het product als de haarzorg moeten aangepast worden op de specifieke porositeit. Het vertelt je hoe ver de keratineschubben zijn opgericht vanaf de haarstam. Hoe groter de afwijking van de schubben, des te hoger de porositeit en des te beschadigder je haar is.

Hoe beïnvloedt porositeit je haar?

Met deze informatie wordt het duidelijk dat verheven haarschubben of gaten en openingen in de cuticula grote deeltjes en moleculen vereisen die zich hieraan kunnen aanpassen, maar dezelfde moleculen zullen niet in staat zijn om door te dringen tot de gesloten haarschubben in haar met een lage porositeit (deze raken overbelast). Voor een goede haarverzorging, moet het oliedeeltje ongeveer de grootte hebben van de afwijking van de schubben op het haaroppervlak. Met een metafoor: een slechte cosmetica voor het haar is vergelijkbaar met schoenen die te strak of te los om je voeten zitten.

Hoe bepaal je de haarporositeit?

Het blijk dat het bepalen van je haarporositeit niet zo problematisch is als het kan lijken. Je hoeft je lokken alleen maar in te delen bij een van de drie beschrijvingen, en dan kun je de juiste olie kiezen. Vrouwen kennen de mogelijkheden van hun haar, en kunnen het goed indelen bij een bepaald type. Om er zeker van te zijn, kun je ook een online haarporositeitstest invullen.

Drie haartypes – Drie Nanoil haaroliën. Welke past bij jouw porositeit?

Haar met lage porositeit – de lokken zijn dik en sterk, maar tegelijkertijd ook zwaar en zonder volume. Ze zijn moeilijk te beschadigen en te drogen, maar het is gemakkelijk om het talgniveau op de hoofdhuid te verstoren. Het haar wordt olieachtig, en de follikel is niet in staat om het haarzakje vast te houden, waardoor het haar eruit glijdt: je haar valt uit.

Nodig: milde verzorging zonder overbelasting, reiniging van de hoofdhuid, om de lokken gewichtloos te maken en overproductie van talg te remmen.

DOEL: licht, glanzend en zacht haar, een gezonde en schone hoofdhuid.

nanoil haarolie

Perfecte verzorging: Nanoil For Low Porosity Hair

Het bevat een goede balans van oliën met een laag moleculair gewicht, die kunnen doordringen tot het binnenste van je haar zonder het te verzwaren. Nanoil maakt je haar licht, zacht, glad en stralend, terwijl het overmatige talgproductie voorkomt. Het product maakt de styling gemakkelijk en beschermt de lokken tegen schade. Het verzorgt de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes. Het bevat 9 natuurlijke oliën en ingrediënten die de haargroei stimuleren, en vitamines A en E.

Haar met gemiddelde porositeit

Dit kan het best worden omschreven als verzwakt. De lokken zijn niet zwaar beschadigd, maar hun conditie begint voor problemen te zorgen: de punten beginnen uit te drogen, en de lokken kunnen vaak uitvallen. Haar van gemiddelde porositeit is gevoelig: het is erg gemakkelijk om de conditie te verslechteren. Het is dof en ontbreekt aan vitaliteit. De lokken kunnen olieachtig zijn bij de wortels, terwijl de punten gespleten zijn. Omdat ze verzwakt raken, is hun groei ook vertraagd.

Nodig: het haar heeft een sterke bescherming nodig, voedingsstoffen en kracht van de haarzakjes tot de punten, en reparaties van gebroken verbindingen in het binnenste. Het haar vereist een schone hoofdhuid met het juiste niveau van hydratatie.

DOEL: gezond, sterk haar vanaf de wortels, dat stopt met uitvallen en dik, glanzend en elastisch groeit.

Perfecte verzorging: Nanoil For Medium Porosity Hair

Het is een complex van 6 natuurlijke oliën met middelgrote deeltjes, aangepast op gemiddelde afwijkingen van de haarstam. De oliën beschermen het haar vanaf de buitenkant en verbeteren de interne structuren. Nanoil versterkt de haarglans en elasticiteit, verzacht en is tegelijkertijd werkzaam op de haarzakjes: het remt haarverlies en versnelt de groei van gezond, sterk haar. Het beschermt te punten en voorkomt dat ze splijten, terwijl het de lokken beschermt tegen toxines uit de omgeving, dampen en te hoge temperaturen.

Haar met hoge porositeit – dit is haar met problemen. De lokken zijn fragiel, broos, worden vaak kroezig en ontbreken aan glans en gladheid. Haar met hoge porositeit heeft sterk geopende schubben, die snel onzuiverheden en toxines opnemen. Het breekt en valt uit. Ook raakt het in de knoop tijdens het kammen, omdat het ruig, dun en ongedisciplineerd is.

Nodig: hydratatie, bescherming en reparatie van zowel interne als externe defecten in de haarstructuur. Versterken van de haarzakjes, herstellen van de water-vetbarrière op de hoofdhuid, verzachten, polijsten en verhogen van de vitaliteit van het haar.

DOEL: dik, elastisch en levendig haar, glanzend en zacht met sterke haarzakjes; goed verzorgd tot in de punten.

Perfecte verzorging: Nanoil For High Porosity Hair

Dit bevat een aantal stoffen met versterkende effecten. Het verbetert het uiterlijk van het haar, de conditie en de vitaliteit. 6 natuurlijke oliën met grote, niet-penetrerende deeltjes genezen en beschermen de haarvezels en verbeteren de glans, de zachtheid en de elasticiteit. Nanoil versterkt het haar vanaf de haarzakjes, waardoor deze gestimuleerd worden om te werken. Het biedt perfecte hydratatie voor de lokken en de hoofdhuid. Ook beschermt het tegen vrieskou, de zon en toxines.

Het creëren van een goed haarproduct is een kunst.

Je hebt zonder twijfel kennis, passie, precisie en liefde nodig voor schoonheid. Nanoil voldoet aan al deze vereisten, en nog veel meer: het is accuraat en onfeilbaar. Het werkt nauwkeurig en is veelzijdig: het is niet alleen een reparatiebehandeling, maar ook een sterk schoonheidsproduct dat het haar beschermt, de groei een boost geeft en haarverlies remt.