Bekijk hoe de je Nanolash DIY Eyelash Extensions snel aanbrengt en geniet van langhoudende clusterwimpers!

NANOLASH DIY EYELASH EXTENSIONS

DIY wimperextensions? Het klinkt als een droom die uitkomt. In de meeste gevallen zoeken vrouwen een plekje bij een schoonheidsspecialist om hun wimpers te laten doen. Met DIY clusterwimpers hoeft dat niet meer. Lees hoe je deze wimperextensions snel aanbrengt en geniet van de langhoudende resultaten!

DIY wimperextensions: hoe breng je clusterwimpers aan?

Wimperextensions zijn inmiddels een belangrijk deel van de schoonheidsrituelen van vele vrouwen. Vrouwen dromen van gedefinieerde waaiers wimpers om te verleiden. Helaas hebben sommige vrouwen van moeder Natuur de wow wimpers niet gekregen.

Niet elke vrouw heeft gedefinieerde, lange wimpers met mooie krul. Vaak bereiken we met een wimperserum of mascara het effect uit de reclames niet. De DIY wimperextensions van Nanolash zijn dan zeker de moeite waard!

De Nanolash DIY wimperextensions bevatten 8 typen clusterwimpers in 3 maten. De box bevat wimpers van 10, 12 en 14 mm. Als je wil kun je een set wimperextensions kopen met:

  • Nanolash bonder: speciale lijm, 5ml. Het duurt 30-60 seconden voor de lijm gaat plakken.
  • Nanolash sealer: product om de plakkerigheid te verwijderen als je de wimpers hebt aangebracht.
  • Nanolash remover: om snel en eenvoudig de wimpers mee te verwijderen.
  • Nanolash pincet: gemaakt van RVS, voor eenvoudig gebruik.

De voorgevormde clusterwimpers én de essentiële accessoires helpen je aan prachtige wimperextensions, die tot 5 dagen lang meegaan!

nanolash DIY Wimperextensions Voor zelf aanbrengen

Hoe breng je wimperextensions aan? Stap voor stap aanbrengen van clusterwimpers

De langhoudende wimperextensions van Nanolash zijn eenvoudig aan te brengen en mengen op een natuurlijke manier met de natuurlijke wimpers. De zwarte, flexibele strips zijn nauwelijks zichtbaar op de wimperlijn. Hoe breng je de wimperextensions aan? We delen een gids met je die je stap voor stap meeneemt!

1. Make-up grondig verwijderen en oogleden klaarmaken

Het nauwkeurig verwijderen van je make-up is de eerste stap die je moet nemen als je DIY wimperextensions wil aanbrengen. Zorg ervoor dat er geen make-up resten meer op de wimpers en oogleden zit. Gebruik hiervoor een make-up remover zonder olie.

2. Breng een laag bonder aan

Na het verwijderen van je make-up breng je slechts één laag bonder aan over de hele wimpers. Het duurt even voor dat lijm gaat plakken. In de tussentijd kun je de clusterwimpers van Nanolash kiezen die je gaat gebruiken.

3. Aanbrengen clusterwimpers

De box bevat 36 DIY clusterwimpers in verschillende maten. Als je ze uitgekozen hebt, kun je ze aanbrengen. Plaats ze op de basis van je natuurlijke wimpers, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af. Als je klaar bent, druk je ze voorzichtig aan.

4. Plak verwijderen

Tijdens het aanbrengen van de clusterwimpers gaan de wimpers plakken door de bonder. Met de sealer kun je dit eenvoudig verwijderen. Kam de wimpers daarna zodat ze goed mengen met de natuurlijke wimpers. 

De gehele behandeling duurt ongeveer 10 minuten, je hebt hier 4 of 5 clusters voor nodig. De hele box is dus voldoende voor ongeveer 4 behandelingen!

lash clusters nanolash

Clusterwimpers van Nanolash: voor de meest mooie wimperlook

Nanolash lanceert luxueuze clusterwimpers voor DIY wimperextensions. Ze zijn eenvoudig en fijn in gebruik, en gaan extreem lang mee. Je kunt ze bij elke gelegenheid dragen: een wandeling met je beste vriendin, een familiediner of een feest op kantoor.

De verschillende stylen en maten van DIY wimperextensions van Nanolash laten je elke look creëren die je wenst: van dramatisch tot natuurlijk. Vrouwen dromen van wow wimpers, en bereiken dit nu binnen 10 minuten. Het enige wat je hoeft aan te brengen, zijn de Nanolash DIY Eyelash Extensions!

Give a Comment