Betrouwbare foundation. Bestaat die wel?

Foundation is een product waar vrouwen veel vertrouwen in hebben – het moet je vermoeide, doffe en gerimpelde huid transformeren in een mooi stralend, goed uitgerust gezicht dat net uit het kuuroord is gelopen. Jammer genoeg kan de verkeerde foundation een tegengesteld effect hebben. Gelukkig zijn er verschillende betrouwbare foundations die wel altijd doen wat er op de verpakking staat.

Hier zijn drie foundations met garantie op make-up succes

1. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place make-up SPF 10

Het is een betrouwbare foundation voor de speciale taken. Het zal je nooit teleurstellen, biedt altijd een perfecte dekking, mengt zich met de huid en er is geen maskereffect terwijl de huid teint gelijkmatig is, en je hoeft er heel lang niets aan te doen. Wat de temperatuur of de luchtvochtigheid ook is – Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place is perfect voor de vrieskou en de hete woestijn.

2. Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer

Het is een fenomenale foundation die zorgt voor een stralend en natuurlijk huideffect, een perfecte dekking met gelijktijdig “make-up no make-up” effect. Het belangrijkste is dat de foundation zorgt voor een diep herstel en verzorging van de huid. Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer hydrateert de huid diep en beschermt tegen schadelijke zonnestraling en giftige stoffen uit de omgeving. Langdurige en vertrouwde foundation met een hoge kwaliteit van huidverzorging. Het is nog zo’n foundation waar je 100% op kunt vertrouwen.

3. Clinique Even Better

Perfecte foundation voor dagelijks gebruik. Stralende en subtiele, aangename textuur en perfecte dekking. Mooie verpakking en een geweldige formule die op de perfecte manier over het hele gezicht verdeelt kan worden. Het verbergt nog beter alle onvolkomenheden, verkleuringen en roodheid. Ander goed nieuws is dat Cliques foundation uitstekend werkt – een klein beetje is genoeg voor je hele gezicht. Er is geen sprake van droogte en wanneer de foundation gebruikt wordt met los poeder, zal het enkele uren meegaan.