Beauty hacks voor een perfect kapsel.

Met deze handige beauty hacks wordt opmaken van het haar en het stylen van elk kapsel super makkelijk. Ze worden gebruikt door de beroemdste kappers en de beste haarstylistes. Maar nu kun je zo ook eindelijk gebruiken en er uitstekend uitzien! Hiervoor heb je alleen maar nodig: haarrollen, arganolie of een droogshampoo.

HAARROLLERS OF THERMO-ROLLERS

Net als een krultang zullen dergelijke items je helpen om krullen en golven te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de items te kiezen die overeenkomen met de dikte en lengte van je haar. Dankzij rollers maakt je de haren glad en kun je het volume van je kapsel verdubbelen. Hoe gebruik je de rollers? Rol je natte haren erover heen en laat ze vervolgens drogen. Je kunt de lokken ook zo laten drogen. Als je de voorkeur geeft aan het gebruik van thermorollers, moet je het haar nauwkeurig drogen en vervolgens een soort van warmtebeschermend product aantrekken. Nu kunt je de haren rond de thermorollers wikkelen. Vergeet niet het kapsel te fixeren met een stevige haarlak zodra het kapsel is gemaakt.

NATUURLIJKE ARGANOLIE

De meeste mensen beschouwen deze gele vloeistof als de beste haarolie om te verzorgen. Het levert vocht, voeding en kracht aan het haar. De andere cruciale kenmerken van arganolie is dat het haar beschermt tegen hoge temperaturen, zonnestralen, verontreinigingen en andere schadelijke factoren die afkomstig zijn van de externe omgeving. Bovendien vergemakkelijkt arganolie het kammen en het maken van een kapsel. De olie breng je aan op nat haar om het te beschermen tegen de hete lucht. Als het op droge lokken wordt aangebracht, wordt het haar glad en krijgt het glans. Nog een handig weetje, twee of drie druppels arganolie zijn genoeg om het haar te geven wat het nodig heeft.

DROGE SHAMPOO

Al een heel klein beetje van de bovengenoemde cosmetica zal je kapsel transformeren. Een goede droge shampoo verdubbelt het haarvolume, absorbeert overtollig talg, gaat vettig haar tegen en zorgt ervoor dat een kapsel langer gefixeerd blijft. Spuit de cosmetica op een afstand van 5 inch van de haarwortels. Kam vervolgens de haarstrengen door om het witte poeder te verwijderen van de cosmetische bladeren. Vergeet echter niet om slechts kleine hoeveelheden van het product aan te brengen en het af en toe te gebruiken. Het probleem hier is dat talk, dat bestaat uit een droge shampoo samenstelling, gevoelige hoofdhuid kan irriteren en uitdrogen.