Bronspoeder van dr. Irena Eris – Choco Bronzer

dr. Irena Eris biedt wat zonneschijn voor de sombere winterdagen. Wat betekent dat? Het is de geperste bronspoeder Choco Bronzer. Kijk hoe je de make-up doet en voeg een beetje zomerse charme toe aan je dagelijkse look.

Choco Bronzer van dr. Irena Eris wordt aanbevolen voor zowel het gezicht als het hele lichaam. Het wordt geleverd in een witte handige verpakking. Binnenin vind je een klein spiegeltje dat het makkelijker maakt om onderweg je make-up bij te werken. Helaas heeft de producent geen borstels meegeleverd. Dat is jammer, vooral voor mensen die hun dag beginnen met make-up. Ze hebben misschien geen goede borstels of weten niet wat ze moeten gebruiken om er het beste van te maken. Bovendien zijn de tinten zo ontworpen dat ze bij allerlei huidtypen passen en een vlekkeloze afwerking bieden. Choco Bronzer is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd en de huidstructuur.

Bovendien is Choco Bronzer van dr. Irena Eris perfect voor gezichts- en lichaamscontouren. Het zal de gekozen lichaamsdelen vormgeven, visueel afslanken waar nodig, de beste eigenschappen verbeteren en eventuele gebreken camoufleren. Het geeft het effect van een verzonken huid, subtiel gebruind en laat het er jonger en mooier uitzien. Choco Bronzer heeft een gewichtloze consistentie, het laat geen vlekken achter, het mengt zich goed met de foundation en de huidtint, terwijl de applicatie snel en gemakkelijk is. Bovendien bevat het cosmetische product de vitaminen A, E en F die verantwoordelijk zijn voor een goede hydratatie, voeding en herstel van de huid. Het product is dermatologisch getest – het kan gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid.

Choco Bronzer van dr. Irena Eris geeft een matte afwerking. Je vindt het in twee kleurvarianten: Choco Light en Choco Dark. Hoe je het gebruikt mag je helemaal zelf weten. Als je wilt, kun je elke tint afzonderlijk aanbrengen of ze allemaal samen mengen. Breng de lichtere tint aan op de plaatsen die je visueel wilt vergroten of benadrukken. De donkere kleur moet naar de delen gaan die je kleiner wilt laten lijken of bedekken. Vergeet niet dat je dit veelzijdige product kunt gebruiken om de contouren van je gezicht, nek, armen of zelfs benen aan te brengen!