Make-up trends Lente-zomer 2017

Het ziet er naar uit dat het Lente-zomerseizoen qua make-up echt een lekkertje gaat worden. Violet, roze, goud en het perfecte gezicht. Lees hieronder hoe je make-up cosmetica kunt gebruiken om er trendy uit te zien en je geweldig te voelen. Deze look is jouw must have dit seizoen!

KLEUREN VOOR OOGLEDEN EN LIPPEN

Dit seizoen gaat het om violet, roze, blauw en goud. Als je het wilt proberen, denk er dan aan dat de huid perfect verzorgd moet worden. Gebruik concealer om alle onvolkomenheden te camoufleren en wat transparant poeder om de foundation te fixeren. Make-up met blauwe, paarse of roze oogschaduw is geweldig voor een feestje. Gebruik deze niet als je naar je werk gaat, op een date of naar school. Hetzelfde geldt voor goud. Dat trekt net wat teveel de aandacht.

EYELINER

De perfecte rechte lijn is al weer uit. Lente-zomer 2017 zullen we ons richten op gebogen lijntjes. Daarvoor heb je een zacht potlood nodig dat je gemakkelijk kunt mengen met een borstel of vinger. Stop met eyeliners en andere dunne pennen en cosmetica van gel en vloeibare consistentie. Gebogen lijntjes voor zowel de bovenste als de onderste wimperwortellijn. De beste kleur hiervoor is marineblauw.

SMOKEY EYES

Gaat nooit uit de mode. Het is make-up voor zowel werk als een feest. Voeg gewoon de juiste kleuren toe, breng wat mascara aan en vul het aan met een lijntje langs de wimperwortellijn. De smoky eyes trend voor het seizoen lente-zomer 2017 is bruin, goud en subtiel grijs. Gebruik alle kleuren in de juiste hoeveelheden en je make-up zal de top trend zijn.