De Heat Protectant Spray van Nanoil is een Best-Seller!

Heat Protectant Spray

We veronderstellen dat je al gehoord hebt van Nanoil’s schoonheidsproducten. Ze zijn al enkele jaren best-sellers. Zowel gebruikers als schoonheidsprofessionals houden van de huid- en haarverzorgingsproducten van Nanoil. De productlijn van het merk is onlangs uitgebreid met een hittebeschermer. Toen het voor het eerst werd uitgebracht, werd het al snel erg populair. Bekijk het nu!

Wat is een hittebeschermer precies?

Het is een stof die beschermt tegen de destructieve effecten van hitte. Het is nodig voordat je het haar föhnt, steil maakt of krult. Een heat protectant omhult elk haar en vormt een beschermende barrière die beschadiging voorkomt. Verrassend genoeg heeft het nog veel meer voordelen, zoals het uiterlijk van het haar verbeteren en de diepe lagen versterken.

Nanoil Heat Protectant Spray – één product voor alle haartypes

Omdat het hoofdbestanddeel van de spray water is in plaats van oliën, is het geschikt voor alle haartypes. U zult van het effect genieten, of uw haar nu krullend, fijn of dik is. Duizenden consumenten hebben dit bevestigd in hun evaluaties en commentaren.

Deze lotion kan ook worden gebruikt om uw haar in de zomer te beschermen tegen de zon. U kunt het bijvoorbeeld aanbrengen om uw haar in te binden voordat u naar het strand gaat.

Nanoil Heat Protectant Spray – welke voordelen heeft het voor uw haar?

De spray verbetert prachtig de glans voor een uitstekend verfraaiend effect dankzij de gehydroliseerde zijdeproteïnen. Bovendien dringen de proteïnen diep door om het haar te herstellen en te versterken. De toegevoegde polymeren zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weerstand tegen temperaturen tot 430°F/220°C! Dat maakt het een multitasker die beschermt tegen de hete luchtstroom van een droger maar ook tegen de superhete platen van een stijltang.

Hoe moet de Nanoil Heat Protectant Spray gebruikt worden?

We raden aan het haar van tevoren uit te kammen zodat het product beter kan intrekken. Spuit het daarna op het haar, waarbij u het mondstuk op enkele centimeters afstand van het haar houdt. Het is niet nodig om het op de hoofdhuid aan te brengen; de lengten zijn voldoende. Het is fantastisch dat het product snel en volledig intrekt zonder een vettige film achter te laten. U kunt meteen beginnen met föhnen of warmtestyling. De Nanoil Heat Protectant Spray kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht.

Heat Protectant Spray nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray – Wrap-Up

We zijn niet geschokt door de positieve feedback. Het is weer een geweldig Nanoil cosmeticum. Het is geschikt voor alle haartypes en biedt een uitzonderlijk goede bescherming tegen hitte. We bevelen het ook ten zeerste aan! U kunt uw eigen hittebeschermer gemakkelijk verkrijgen via www.nanoil.be

Give a Comment